ramenwassen

Venster op de buitenwereld

Een van de meest zichtbare onderdelen van uw kantoor, restaurant, winkel, woning of ander pand is het glas. Van vrijwel elk gebouw is een aanzienlijk deel van de gevel immers bedekt met ramen. Soms is zelfs sprake van een complete niet-dragende vliesgevel, die helemaal uit glas bestaat. Niet alleen kijkt u erdoor naar buiten, de buitenwereld kijkt er ook door naar binnen en iedereen die passeert, kijkt er tegenaan.

Goed gewassen ramen zijn dan ook een must...

 

Snel, kraaknet en veilig

Zelf alle ramen zemen is voor de meeste panden niet evident en vaak onveilig. Bij hoge, moderne gebouwen zijn de ramen vaak moeilijk bereikbaar en bij oude, monumentale gebouwen hebben ze vaak een roedeverdeling, waardoor ze extra bewerkelijk zijn. Kortom: ramen poetsen is een vak apart, waarbij met de juiste producten en gereedschappen én in alle veiligheid moet worden gewerkt. De ramenwassers bij Schoonmaakbedrijf Melissa beschikken over de knowhow en de tools om uw ramen te doen stralen.

OSMOSE voor streepvrij glas- en raamwerk

Het osmosesysteem kan gebruikt worden voor het reinigen van hoge, moeilijk bereikbare ramen, anderzijds voor het reinigen van zonnepanelen.  Het systeem bestaat uit een Water Filter Unit die het leidingwater voor 100% filtert, waarbij kalk en bacteriën eruit worden gehaald. Wanneer het zuivere water na het reinigen opdroogt, ontstaat er een glansrijk resultaat zonder strepen.

Desnoods met de grote middelen, want met onze ultralichte telescoopstang met osmosetechniek kunnen we tot 13 meter hoog werken. Op deze manier kunnen we u het beste eindresultaat garanderen.

 

In alle veiligheid

Onze glazenwassers hebben een specifiek hoogtewerkerscertificaat, werken met jaarlijkse gekeurd veiligheidsmateriaal en hebben allemaal een opleiding ‘Werken op hoogte’ gevolgd.