ramenwassen

Venster op de buitenwereld

Een van de meest zichtbare onderdelen van uw kantoor, restaurant, winkel, woning of ander pand is het glas. Van vrijwel elk gebouw is een aanzienlijk deel van de gevel immers bedekt met ramen. Soms is zelfs sprake van een complete niet-dragende vliesgevel, die helemaal uit glas bestaat. Niet alleen kijkt u erdoor naar buiten, de buitenwereld kijkt er ook door naar binnen en iedereen die passeert, kijkt er tegenaan.

Goed gewassen ramen zijn dan ook een must...

 

Snel, kraaknet en veilig

Zelf alle ramen zemen is voor de meeste panden niet evident en vaak onveilig. Bij hoge, moderne gebouwen zijn de ramen vaak moeilijk bereikbaar en bij oude, monumentale gebouwen hebben ze vaak een roedeverdeling, waardoor ze extra bewerkelijk zijn. Kortom: ramen poetsen is een vak apart, waarbij met de juiste producten en gereedschappen én in alle veiligheid moet worden gewerkt. De ramenwassers bij PURE CLEANDEAL beschikken over de knowhow en de tools om uw ramen te doen stralen.

In alle veiligheid

Onze glazenwassers hebben een specifiek hoogtewerkerscertificaat, werken met jaarlijkse gekeurd veiligheidsmateriaal en hebben allemaal een opleiding ‘Werken op hoogte’ gevolgd.